2, 9 miljoner kronor är inget dåligt tillskott i kassan innan jul.

2, 9 miljoner kronor är inget dåligt tillskott i kassan innan jul. Foto: Pressbild/Svenska Spel

Skåning plockade hem 2, 9 miljoner i lottovinst

"Med mindre än två veckor kvar till jul blir detta ett riktigt härligt tillskott i kassan"

TRELLEBORG.

Årets nittionde miljonvinst på Lotto går till en Trelleborgare. Vinsten på drygt 2,8 miljoner kronor såldes på Direkten Entré i Trelleborg.

Av
Åsa Meierkord

När alla bollar var dragna på Lotto 1 stod det klart att en rad, av de totalt 2,5 miljoner spelade raderna, lyckades pricka in alla 7 rätt. Vinnaren tog hem vinstpotten på drygt 2,8 miljoner kronorna, och tack vare ytterligare en rad med sex rätt blev den totala vinstsumman 2 905 328 kronor.

─ Vilken otroligt härlig nyhet att få så här i mitten på veckan i mörkaste december. Med mindre än två veckor kvar till jul blir detta ett riktigt härligt tillskott i kassan, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin i ett pressmeddelande.

Nu väntar arbetet med att kontakta ägaren till den rätta raden för att gratulera till vinsten.

─ Det är alltid lika spännande att ringa den nyblivna turspelsmiljonären! Det är mycket man är nyfiken på, vem eller vilka har vinsten gått till, finns det någon tanke bakom de vinnande siffrorna och vad ska vinstpengarna spenderas på? Kanske blir det några extra klappar under granen, säger Natalie Wallin.

Miljonvinstenär den sjätte som går till en Lottospelare i Skåne, och den första till Trelleborg. Tillsammans har skåningarna vunnit drygt 23,7 miljoner kronor vilket ger en snittvinst på drygt 4,1 miljoner kronor.

Publicerad 12 December 2019 11:00