Lokaltidningen logo

De närmaste reportagen från
hela Landskrona

Lokaltidningen vill berätta det som du vill veta om ditt närområde. Lokala nyheter satta i perspektiv, berättelser som engagerar – och porträtt av människor som inspirerar. Vi vill lyfta lokala frågor och vara ett forum för debatt. För oss är din röst viktig.

Läs digitalt!

Läs både senaste och äldre Lokaltidningen direkt i din webbläsare i PDF-format – klicka på pilen.
Frågor och svar om e-tidningen
Fler nyheter från Landskrona på hd.se/landskrona.

Annonsera

Lokaltidningen är en del av Bonnier News och delas ut gratis till alla hushåll i samtliga skånska kommuner. Lokaltidningen finns i totalt 26 editioner. Vill du annonsera i Skånes största gratistidning?
Kontakta oss för mer information.

Våra säljchefer:

Från vänster: Linn Henriksson, Markus Nilsson, Pia Jarnå, Daniel Andersson, Jessica Falk

Säljledning gruppbild

Nyhetsbrev!

Registrera dig här

Sydsvenska Dagbladets Aktiebolag är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Mer information om hur dina uppgifter behandlas finner du i vår personuppgiftspolicy förtydligade personuppgiftspolicy.

Tipsa oss om nyheter!

Har du något viktigt att berätta? Eller förslag på vad du vill läsa om i tidningen? Gör din röst hörd – tipsa oss. Ring 010-206 45 59 eller använd formuläret nedan.

Utebliven tidning

Har du inte fått tidningen?

Saknar du tidningen eller har synpunkter på vår distribution? Rapportera till oss, så lovar vi att undersöka problemet och jobba för att lösa det till nästa nummer.

Utebliven tidning

Det här är Lokaltidningen

Lokaltidningen är din lokala röst. Som södra Sveriges största gratistidning når vi med våra 25 skånska editioner nästan 600 000 hushåll. Vi ger också ut Laholms Tidning. Vi distribueras i huvudsak med SDR, Svensk Direktreklam, och delas ut under veckosluten. Vi har örat mot marken och lyfter de historier som är viktiga för just dig i din hemkommun. Få frågor är för små – inga för stora.