Lokaltidningen logo

De närmaste reportagen från
Laholm – i snart 90 år

Laholms Tidning grundades 1931 och är än idag ortens mest lokala tidning. Vi skriver om allt som händer i kommunen: lyfter lokala frågor, granskar makten och är ett forum för debatt. Upplagan är cirka 11 700 exemplar och tidningen distribueras gratis till alla hushåll i kommunen en gång i veckan.

Läs digitalt!

Läs både senaste och äldre Laholms Tidning direkt i din webbläsare i PDF-format – klicka på pilen.
Fler nyheter från Laholm på hd.se/laholm.

Annonsera

Laholms Tidning och Lokaltidningen är en del av Bonnier News och delas ut gratis till alla hushåll i samtliga skånska kommuner. Lokaltidningen finns i totalt 26 editioner. Vill du annonsera i Skånes största gratistidning?
Kontakta oss för mer information.

Våra säljchefer:

Från vänster: Linn Henriksson, Markus Nilsson, Pia Jarnå, Daniel Andersson, Jessica Falk

Säljledning gruppbild

Nyhetsbrev!

Registrera dig här

Sydsvenska Dagbladets Aktiebolag är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Mer information om hur dina uppgifter behandlas finner du i vår personuppgiftspolicy förtydligade personuppgiftspolicy.

Tipsa oss om nyheter!

Har du något viktigt att berätta? Eller förslag på vad du vill läsa om i tidningen? Gör din röst hörd – tipsa oss. Ring 010-206 45 59 eller använd formuläret nedan.

Utebliven tidning

Har du inte fått tidningen?

Saknar du tidningen eller har synpunkter på vår distribution? Rapportera till oss, så lovar vi att undersöka problemet och jobba för att lösa det till nästa nummer.

Utebliven tidning

Det här är Laholms tidning

Laholms Tidning är en del av Lokaltidningen och din lokala röst. Tillsammans är vi södra Sveriges största gratistidning och når sammanlagt nästan 600 000 hushåll. Vi distribueras i huvudsak med SDR, Svensk Direktreklam, och delas ut under veckosluten. Vi har örat mot marken och lyfter de historier som är viktiga för just dig. Få frågor är för små – inga för stora.