Oddsklubben som gör medlemmarna till miljonärer

För 199 kr per månad så kan man få tillgång till råd från experter inom olika sporter som Fotboll och Hockey. Det här har visat sig vara en lukrativ lösning för medlemmarna hos oddsklubben Bettingfamily.

Betting och odds kan ses med väldigt många olika perspektiv. Frågar man Bettingfamily så bör det dock ses som en investering när man ta del av deras medlemskap, som är fritt de första tre dagarna.

De har skapat en enkel plattform på nätet för skandinaviska spelare som tar emot folk från bland annat Sverige och Danmark, som alla har ett intresse för sporter och odds. Tanken är att erbjuda goda möjligheter till att förbättra sina satsningar genom expertråd, något som visat sig vara väldigt populärt.

Det är därför inte helt fel att se plattformen som en investeringsplattform för den som är intresserad av att förbättra ens avkastning från betting. Det är samtidigt inte en ersättning för andra investeringar. Men deras VD Aleksandar Stankovic, menar dock att det lätt skulle kunna vara ett riktigt alternativ.

”Om du gärna vill investera, kan vi inte se varför man inte kan göra det genom betting.” säger VDn gällande plattformen.

Det har också visat sig vara en otroligt lukrativ affärsidé. Företaget ordnade över sex miljoner kronor till sina medlemmar under 2018, och det nuvarande året ser ut att bli ännu bättre. Med spel och betting på framfart så finns det inte heller några tecken på att den här framgången ska avta.

De har idag ett par hundratals medlemmar hos Bettingfamily och förväntas växa under året med ännu fler. De har också stora planer inför framtiden för deras digitala plattform. Bland annat har man planer på att utveckla en app för att göra det ännu enklare att använda plattformen även när man är på språng.

Företaget startades ursprungligen i Danmark, Århus för att vara exakt. Deras plattform har dock blivit internationell och det är inte omöjligt att deras plattform så småningom sprider sig utanför Skandinavien, men fokus just nu ligger på att rekrytera nya medlemmar från länder som Sverige, som också har en hälsosam bettingmarknad med många spelare utspridda över landet.

I framtiden kommer du som är medlem också kunna abonnera på specifika experter. Det här kommer ge medlemmarna möjligheten att betala för expertråd utöver det vanliga, så att man till exempel kan få specifika råd inför matcher eller en specifik sorts sport som man vill spela på.