Jessika Kristensson, som äger Havsbadskjollan, har fått mycket stöd efter vandaliseringen som drabbade kiosken.

Jessika Kristensson, som äger Havsbadskjollan, har fått mycket stöd efter vandaliseringen som drabbade kiosken. Arkivfoto: Martin Wingren

Massivt stöd till kioskägaren efter skadegörelsen: "Är så rörd"

Skedde dagen innan premiären

HAVSBADEN.

Efter vandaliseringen, som drabbade Havsbadskjollan, fick ägaren fått ett stort stöd från många ängelholmare. "Jag tog emot folks kärlek hela dagen", säger Jessika Kristensson.

Av
Martin Wingren

Det var förra fredagen som Jessika Kristensson kom till förödelsen på Havsbadskjollan efter att några farit fram genom Havsbaden under natten och vandaliserat. Just innan säsongspremiären på lördagen, som då riskerade att inte bli av. Men Jessika Kristensson kunde öppna som tänkt och hon möttes av ett stort stöd från besökare och andra som hört av sig, berättar hon.

– Jag tog emot folks kärlek hela dagen. Premiären fullföljdes med gästernas glada sinnen och med fint väder. Jag fick hjälp av en vännina med att städa och hade satt in extra tjejer i kiosken och pizzerian så vi hann bli färdiga, säger Jessika Kristensson och fortsätter:

– Det är många som hört av sig och tycker att det är för jäkligt att folk inte kan hålla sig i styr.

Hon har även fått många sms och andra lyckönskningar från ängelholmare och stammisar. Och har även fått signalement på vilka gärningsmännen kan vara.

– En hörde av sig och sa att kiosken är hjärtat som får Havsbaden att pulsera. Jag fick en flaska champagne av en besökare och folk som sms:at mig och frågat om de kan hjälpa till med något. Det värmer en kiosk-tants hjärta, jag är så rörd att så många bryr sig om min lilla institution där nere i Havsbaden, säger Jessika Kristensson.

Någon hade slagit in ett fönster med en stolpe från en busshållsplats.

Någon hade slagit in ett fönster med en stolpe från en busshållsplats. Foto: Privat

Publicerad 03 June 2019 10:48