Skapa en fotobok med vackra bröllopsfoton

Ens bröllop kommer alltid att förbli den där stora dagen som man aldrig glömmer. Att fira kärleken mellan sig själv och den man älskar med en enastående fest, tårta och en vacker brudklänning är otroligt spännande och glädjande. För att skapa ett spektakulärt minne som man kan ha med sig för alltid, gör en fotobok online hos CEWE med alla de vackraste fotona från ens bröllopsdag. Att bläddra igenom en fotobok och kunna se tillbaka på en av de bästa dagarna i ens liv är naturligtvis någonting som man inte vill missa!

 

Att skapa sin perfekta fotobok

 

En fotobok har man möjlighet att skapa online via en app eller ett program på datorn. Här är det upp till en själv hur varje sida ska se ut, vilka bilder som ska inkluderas, hur designen ska framstå och hur bakgrunderna ska vara. Man kan dessutom lägga till inspirerande texter eller bildbeskrivningar tillsammans med vackra ramar runt varje bild. Det finns helt enkelt en värld av möjligheter, och när ens egen kreativitet får flöda kan man vara säker på att få en fotobok med bröllopsbilder som man kommer att uppskatta under resten av sitt liv.

 

Fotobokens utseende

 

Förutom allt som ska finnas inuti fotoboken finns det därtill flera beslut att ta gällande utsidan. Man ska exempelvis välja vilket sorts omslag som ska finnas runt fotoboken, och här kan man välja mellan bland annat hårda omslag, mjuka omslag, häftade omslag samt varianter i konstläder och canvas. Därtill får man välja kvaliteten på pappret och huruvida man vill att pappret ska vara matt eller blankt.

 

Sist men inte minst finns det också flera olika storlekar på fotoböckerna där de mindre varianterna naturligtvis kostar lite mindre än de stora. Ett minsta format kan exempelvis ligga på omkring 15 x 11 cm medan de allra största XXL Panorama-fotoböckerna kan nå upp till 38 x 29 cm i storlek. Hur stor man vill att fotoboken ska vara kan bero på hur stort utrymme man vill att den ska ta, hur många exemplar det är menat att trycka upp den i, vad ens budget ligger på samt vad man helt enkelt tycker är snyggast. Är man ute efter någonting storslaget som syns på långt håll eller någonting litet, gulligt och kompakt? Vad man i slutändan väljer är helt upp till en själv och ens preferenser.

 

Att tänka på

 

Innan man sätter ihop den perfekta boken med bröllopsfoton kan det vara bra att ha några punkter i åtanke. Det är till exempel viktigt att se till så att alla ens bilder är högupplösta, eller i alla fall av samma kvalitet. Skiftande bildkvalitet i samma fotobok kan se lite udda ut och förstöra den annars perfekta upplevelsen. Använd därför alltid bilder av samma kvalitet så att det inte ser konstigt ut när fotoboken väl trycks. Så länge man tar hänsyn till denne aspekt av fotoboksskapandet kommer man dock alltid att få en fantastisk fotobok med bröllopsfoton för att fira ens stora dag i stil.