ANNONS

Hunkemöller i designsamarbete med trendiga sportmärket FILA

Street-trenden har visat sig starkare och starkare i flera säsonger nu, och hösten 2018 är inte ett undantag. Att mixa personlig stil med sportigare plagg och detaljer syns överallt, och intresset är starkt både hos konsumenter som hos varumärken. Senast på septembers modeveckor runt om i världen såg man hur alla från streetstyle stjärnor och fotografer till okända modeintresserade och förbipasserande rockade sneakers i alla färger och former.

Hunkemöller är det senaste varumärket att bredda ordinarie sortiment med en spännande, exklusiv onlinekollektion tillsammans med sportmärket FILA. FILA, som på senaste även setts bäras av kändisar som Emily Ratajkowski och Dakota Fanning, spås även vara nästa “IT”-märke av både magasinet InStyle och modeplattformen WhoWhatWear. Skokollektionen, som sätter pricken över i:et för Hunkemöllers ordinarie sportkollektion HKMX, lanseras i två modeller i fyra olika färger, perfekta för den som antingen vill ha en sportigare approach eller en mer klassisk sneaker. Oavsett personlig stil och tillfälle kommer skorna från FILA x HKMK for Hunkemöller fixa looken.

HKMX x FILA Disruptor

Disruptor-skon är den perfekta skon för den som vill hoppa på 90-talets “Chunky Sneaker”-trend som just nu är hetare än hetast. Skon som kompletterar Hunkemöllers ordinarie träningssortiment passar lika bra på med träningstightsen på gymmet som till ett par kostymbyxor på söndagsbrunchen. Tidningen ELLE utnämnde redan i början på 2018 modellen Disruptor till nästa “IT”-sko, så genom Hunkemöllers samarbete slår du alltså två flugor i en smäll. Modellen kommer i svart och en djupröd ”berry red”.

HKMX x FILA Original Fitness

För den optimala och klassiska sneakern kommer HKMX x FILA Original Fitness, som passar till både vardagen och på gymmet. Med de mer subtila färgerna “woodrose” och “rabbit” (en ljusgrå färg) smälter de samman med det mesta i garderoben för att fullända en klassisk look. Retrokänslan på den smalare sneakern är även en modell som syns mer och mer i kontrast till de optimerade, större skorna vi sett på modet senaste tiden.

Designsamarbetet FILA x HKMX for Hunkemöller kommer lanseras exklusivt på Hunkemöllers webshop den 19 oktober och är perfekt för den som vill investera i en mångsidig sko för säsongens alla bruk, hoppa på sneakertrenden eller i allmänhet är ett fan av Hunkemöller, FILA eller varför inte bägge märkena. Det har aldrig varit så enkelt, och snyggt, att matcha skorna med träningskläderna och hålla trenden på väg till gymmet, under träningspasset och under hela dagen efteråt.