Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Ynkligt att inte ingripa vid rasistiskt påhopp


INSÄNT. Det blev en skammens dag på Ica i Eslöv i slutet av november då en man yttrade rasistiska åsikter mot Hanna. Denna insändare riktar sig till den ynkrygg till så kallad man, och ännu mer till er medskyldiga som inte gjorde nånting utan bara såg på.

Tistlar samt en känga till er som endast njöt och stirrade på showen, när en så kallad mansperson till ynkrygg skrek ”åk hem ditt jävla as” åt Hanna, medan Hanna utsatts för denna rasist attack i matbutiken nyligen.

Jag lider med Hanna som blev en måltavla för en fullt obildad äcklig mansindivid som dessutom fegt knuffat till Hanna bakifrån, som dessutom är kvinna. Ynkligt lågt och fegt!

Utgången hade garanterat blivit en helt annan hade jag vittnat detta. Jag hade sett till att ynkryggen hållits kvar tills dess att polis anlänt till platsen.

I England där jag kommer ifrån skulle detta inte va möjlig utan omgivningens kraftiga reaktioner! Existerar inget civilkurage i detta land?

Ett påhopp som denna ynkrygg genomfört är också ett påhopp på mig, samt på vilken annan individ som helst, oavsett bakgrund, nationalitet, hudfärg och religion.

Hanna! Du är bäst! Jag stöder Dig fullt ut, och trösten jag kan ge Dig är att de goda krafterna är fullt överlägsna ondskans avskum dit denna ynkrygg och de gloende platsar!

Roger


Publicerad: 07. december 2016 17:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter
från Lokaltidningen

Startsidan just nu