Jimmy Ottosson, artist och musiker:
– Det är nog att min nya låt som vi håller på att producera får rejäl spridning och att jag får spela min musik ännu mer. Men jag hoppas också att 2017 är året då samhällsklimatet och all skit som händer i världen vänder. Jag hoppas 2017 är kärlekens år.
Jimmy Ottosson, artist och musiker: – Det är nog att min nya låt som vi håller på att producera får rejäl spridning och att jag får spela min musik ännu mer. Men jag hoppas också att 2017 är året då samhällsklimatet och all skit som händer i världen vänder. Jag hoppas 2017 är kärlekens år.
Arkivfoto: Hanna Eklöf
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Vad ser du mest fram emot 2017?

Hanna Dahlberg Leuhusen, artist och låtskrivare:
– Jag ser mest fram emot min dröm och passion att fortsätta sjunga, skapa och spela musik. Jag brukar skriva ner exakt vad det är jag siktar mot. Målbilder får igång mig, gör mig taggad och får mig att fortsätta kämpa utan att ge upp när jag stöter på motgångar.
Hanna Dahlberg Leuhusen, artist och låtskrivare: – Jag ser mest fram emot min dröm och passion att fortsätta sjunga, skapa och spela musik. Jag brukar skriva ner exakt vad det är jag siktar mot. Målbilder får igång mig, gör mig taggad och får mig att fortsätta kämpa utan att ge upp när jag stöter på motgångar.
Arkivfoto: Jennie Leuhusen

Mia “Pippi” Engrenius, styrkelyftare:
– VM i Orlando, USA, helt klart. Ser fram emot min revansch. Hoppas ju såklart på stora siffror och nya rekord.
Mia “Pippi” Engrenius, styrkelyftare: – VM i Orlando, USA, helt klart. Ser fram emot min revansch. Hoppas ju såklart på stora siffror och nya rekord.
Foto: Privat

Vidar Johansson, hinder- och långdistanslöpare:
– En sommar på Tylösand och förhoppningsvis snabbare tider på friidrottsbanan efter ett år med hård träning.
Vidar Johansson, hinder- och långdistanslöpare: – En sommar på Tylösand och förhoppningsvis snabbare tider på friidrottsbanan efter ett år med hård träning.
Arkivfoto: Hanna Eklöf

Hans Cronheim, orförande i Halmstad Ciné Club:
– Slut på de krig som driver människor på flykt, minskade koldioxidutsläpp och fortsatta framgångar för vår cinéclub.
Hans Cronheim, orförande i Halmstad Ciné Club: – Slut på de krig som driver människor på flykt, minskade koldioxidutsläpp och fortsatta framgångar för vår cinéclub.

Publicerad: 23. december 2016 07:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter
från Lokaltidningen

Startsidan just nu