ANNONS

Säkra familjens biljetter till årets mysigaste jul-lördag den 1 december!

Lördagen 1 december ordnar Lokaltidningen en härlig dag för hela familjen på Skånes Djurpark. Kom och julmys med oss, och äventyra bland vilda djur i härlig jul-miljö och med en massa julpyssel och andra aktiviteter på agendan.De 200 första som bokar sina julbiljetter online via Lokaltidningen.se får ett läckert set med mössa och vantar från Dogmans hästmärke Jacson!

Hej Markus Svensson – vem är du och vad har du på gång?

– Jag är Lokaltidningens arrangemangsansvarige när det gäller evenemanget ”Jul i Djurparken” som går av stapeln den 1 december i år.

Vad kommer att hända och vad är erbjudandet för Lokaltidningens läsare?

– För det första har vi sett till att slipa på biljettpriset och istället för ordinarie entrépris som är 399:- för vuxen och 299:- för barn – har vi nu ett lika-för-alla-pris på 249:- oavsett ålder när man bokar via Lokaltidningen.se. I priset ingår sedan såklart inträde till ”Julparken”, men också fritt tillträde till alla julupplevelser och aktiviteter. Här finns till exempel tomteverkstäder där barnen kan pyssla, snickra och bygga och självklart ta med sig hem. Man kan dekorera pepparkakor, man kan göra smycken och man får självfallet träffa tomten och hans renar. Det blir julbus på fåret Shaun Land – en verklig favorit och det bjuds på sagostund med tomtens bondgårdsdjur. Dessutom blir det förstås sång och dans runt granen. Som en extra bonus möter du även Skånes Djurparks julmarknad där du kan fynda hos en rad olika hantverkare och konstnärer som ställer ut och säljer sina alster. Här finns det säkert en rad fina julklappar som väntar på sina ägare.

Det låter spännande och fullspäckat Markus – men hur gör man när man när det börjar kurra i magen?

– Jamen, det är ju det fina i kråksången - om det kurrar i magen så kan man vara helt lugn. Under hela evenemanget finns det spännande grab-and-go mat på olika ställen i parken. Spännande, smarriga smårätter som hjälper till att hålla orken och humöret på topp. Här finns också varm dryck i form av glögg, kaffe och varm choklad. Och blir man mer sugen eller hungrig så är det bara att fylla på.

Det blir tävlingar och fina priser eller hur?

– Jajamensan, det här är ju ett arrangemang som riktar sig i hög grad till barnfamiljer och med oss har vi även Dogman som är en välkänd aktör för de flesta om har till exempel hund eller katt. Tillsammans med Dogman har vi ett aktivitetsområde med en rolig – och lite lurig tipsrunda för hela där det ligger 5 stycken familjepaket med 5 dagskort till Skånes Djurpark 2019 – till ett totalt vinstvärde av 7 225:-, i potten. Utöver detta är alla barn välkomna att prova fiskelyckan i vår fiskedamm på aktivitetsområdet – där blir det garanterat napp!

Så budskapet är alltså – in på Lokaltidningen.se och boka biljetterna till årets mysigaste jul-event signerat Skånes Djurpark och Lokaltidningen.

Hur har detta projektet uppstått och varför?

– Vi får ständigt förfrågningar från våra annonsörer där man söker och vill göra olika typer av samarrangemang med oss och det är vi i många fall väldigt positiva till - när vi kan skönja goda effekter och mervärden för våra läsare – och annonsörer. I vissa typer av affärsrelationer ser man tydligt att vi kan göra mycket mer än det traditionella annonssamarbetet innebär och då ska vi naturligtvis göra det. Lokaltidningen är lokal och ska finnas närvarande när det händer saker lokalt och tillsammans kan vi skapa stora mervärden för alla tidningens läsare och våra kunders kunder – till exempel upplevelser som stärker relationer och skapar goda associationsbanor. Ofta handlar det om aktörer med väldigt starka varumärken och där vi ser att vi har en gemensam målgrupp som vi vill bjuda in.

Hur länge har detta samarbetet pågått?

– Skånes Djurpark har varit annonsörer hos oss över tid men det här är första året vi gör just det här evenemanget tillsammans, och det tycker vi är mycket roligt. Vi ser verkligen fram emot evenemanget och förhoppningsvis kan det bli en tradition för oss.

För många är Skånes Djurpark en sommargrej – hur tänker man där?

– Man tänker helt enkelt så att man har ett erbjudande som faktiskt fungerar att göra på det här sättet med. Att göra en julmarknad i djurparksmiljö är både mysigt, roligt och ett perfekt sätt att komma i stämning. Djuren finns ju där året om och nu adderar man säsongsbetonade värden och aktiviteter som blir utmärkta komplement till årets övriga upplevelsepalett.