ANNONS

Lånium hjälper dig att låna pengar billigare

Lånium.com är sajten som hjälper sina besökare att låna pengar så billigt och enkelt som möjligt. Vi tycker att det är viktigt att låntagare i Sverige förstår riskerna med olika typer av krediter och därför har vi också en stor guidesektion med tips och knep på hur du undviker olika typer av risker.

Låntagare kan jämföra många olika typer av långivare på Lånium.com, du hittar allt från smslån och privatlån till bolån på sajten. Vi vill helt enkelt göra det lättare för alla låntagare att låna pengar på ett säkert och schysst sätt.

Jämför mikrolån med Lånium På Lånium hittar du listor, filter och jämförelser av smslån och snabblån vilket kan spara låntagare många tusenlappar och dessutom minimera deras risk att komma till en oschysst långivare.

Lånium erbjuder också låntagar olika typer av listor beroende på vad för typ av lån de letar efter. På snabblånesektionen finns det listor av allt från nya smslån till låntagare som bara använder e-legitimation vid låneansökan.

Risker med att låna pengar. Det finns risker med att låna pengar och ta krediter. Desto högre räntor och avgifter desto större risk är det för en låntagare att hamna i en ond spiral som kan vara svårt att komma ur.

Den största risken med att låna pengar genom korta krediter som snabblån är att man inte kan betala tillbaka lånet i tid. Låntagaren kommer då att få många dyra påminnelseavgifter och straffavgifter - lägg på den höga räntan som fortsätter att ticka uppåt och det kan bli mycket pengar på kort tid.

En viktig sak att tänka på är att man alltid kan ångra ett lån upp till 14 dagar efter att man tagit det. Det kan vara ett bra verktyg att använda om man ångrar sig och känner att man klarar sig utan den krediten.