ANNONS

Jul + sommar = Tosselilla

JULTIPS. Mitt upp i mörkaste vintern känns det faktiskt helt rätt att drömma sig bort mot värme, sol och sommar. Och har man sedan bryderier i julklappsverkstaden så har det nu öppnat sig nya möjligheter. Under flera års tid har Skånes mesta sommarnöjespark erbjudit kalasbra vinterpriser på sommarentréer och nu fortsätter man succén.

Billiga sommarbiljetter – på vintern

Handen på hjärtat - vem skulle inte vilja ha en dagsbiljett till Tosselilla i julklapp… Och det är alltså nu du ska passa på att ge sommarupplevelser för glatta livet. Från att tidigare år varit vinterrabatterade med 75:- har man ny beslutat sig för att öka på den rabatten till 100:- per biljett. Med andra ord ganska exakt 33% rabatt på ordinariepriset.

Tommy Bauer, driftschef på Tosselilla Sommarland, har en trevlig vinternyhet för sommaren.

Tommy Bauer, driftschef på Tosselilla Sommarland, har en trevlig vinternyhet för sommaren.

- Den här kampanjen brukar vara superpopulär och det kan väl bli ännu roligare när vi ger ännu större rabatter tänker jag. Vi tror att vi kan förmedla en hel del sommarkänslor och härliga förhoppningar till frusna skåningar även i år. Kampanjen som sådan sträcker sig till och med julafton, så det är bara att beställa. Biljetten köper man via vår hemsida och det går att köpa så många man vill. Biljetterna kan sedan användas när som helst säsongen 2018 som stäcker sig från lördagen den 2 juni till och med söndagen den 25 augusti, säger Tommy Bauer, driftchef på Tosselilla.

Hela familjens nöjespark

Säg Tosselilla Sommarland och vilken skåning som helst får något speciellt i ögonen. Skånes största sommarnöje med sommarlek för barn, ungdom och familj har en helgjuten plats i våra hjärtan och man har haft många år på sig att bygga den mysiga och roliga nöjesparken. På den 50 hektar stora ytan har man satsat brett. I Tivolilandet där det från början inte alls fanns karuseller kan man idag erbjuda fart, fläkt och skratt via attraktioner som till exempel Virvelvinden, barnkaruseller, Extreme Fly, Convoy, Vilda Musen och mycket annat.

Även Vattenlandet är mer populärt än någonsin och där hittar man, förutom Tosseplasket, Tossestupet, Vattenrutschen och annat kul, även Europas största ProRacer – HYPER - en höghastighetsvattenrutschbana där man åker med huvudet först på en matta i upp till 50 km i timmen.

För mer info, besök http://www.tosselilla.se/