Foto: pressbild
Foto: pressbild
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Startskott för upplevelsefylld utställning


BURLÖV. Skapa, leka, lyssna – en hyllning till människans skaparkraft är namnet på en utställning som ska ut på turné i Sverige. Första stoppet är Burlövs kommun, närmare bestämt på Burlöv center.

Det är det ideella initiativet Tillitsverket som i ett treårigrt projekt "skapat utgångspunkter för kunskapande och upplevelser om leken och skapandets tillitsbyggande", som det står i ett pressmeddelande från kommunen.

Detta tillsammans med pedagoger, myndigheter, företagare, forskare, unga, vuxna och barn i alla åldrar.

I samband med upplevelseutställningen bjuder Burlövs kommun in allmänheten till en stor familjedag lördagen den 18 februari mellam klockan 10.30 och 15.30. "En dag fylld av lek, skapande, bygglek, teater- och sagoäventyr" utlovas.

Under utställningsperioden som varar från torsdagen den 16 till lördagen den 18 februari bjuds dessutom barn från kommunens förskolor och skolor in. Det blir även en fortbildningsdag för förskolepedagoger, en halvdag för näringsliv, offentlig sektor och civilsamhälle som tar upp frågor kring tillit och förändringskraft.

”Vi är väldigt glada och stolta över att få ta emot Tillitsverket och deras utställning i Burlövs kommun. Extra roligt är det att genomföra eventet i samarbete med Burlöv center så att vi kan visa den på en plats som är så lättillgänglig för kommunens alla invånare”, säger säger Harald Winter, enhetschef på Kultur i Burlöv, i ett pressmeddelande.


Publicerad: 12. februari 2017 06:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter
från Lokaltidningen

Startsidan just nu