Fyra frågor till Color Freaks

som är ett av 60 bidrag som gått vidare i talangtävlingen iDream där de just nu ligger på tionde plats

Av
Diana Larsson

Diana Larsson

Vad skiljer er från andra dansare?
– Vi kör vårt eget och det gör vi bra. Vi har alla en unik stil och det ser vi till att mixa samtidigt som vi är noga med att ha med jerk där vi har vårt ursprung. Vi mixar själv ihop musiken och vi kan både rappa och sjunga.

Vad har ni för mål med er dans och hur ska ni nå dit?
– Color Freaks drömmer om att bli ett känt dansteam som kan resa och uppträda i olika städer och i dansfilmer. Vi tränar hårt och vill gärna uppträda på fler ställen.

Hur mycket tid lägger ni ner på dansen?
– Vi tränar på fritidsgården fyra dagar i veckan. De har verkligen hjälpt oss och ordna danssalar med speglar på väggarna. På helgerna är vi ute och dansar. Vi har vuxit upp tillsammans och är som en familj som alltid umgås.

Vad har ni mer på gång?
– Just nu tränar vi inför UKM i mars. Vi håller också på att sätta ihop två stora danser till en gala i Landskrona för Barncancerfonden i början på april.

Visste du att...
... Color freaks består av:
Almir Krueziu, Dennis Krueziu, Granit Istrefaj, Fatima "Gina" Iseni, Elvedin "Doddi" Iseni, Erdiano "Eddo" Fazliji och Krisna "Chris" Sok.

Visste du att...
...iDream är talangtävlingen som erbjuder vinnaren managementavtal och kommer att hjälpa vinnaren att nå sin dröm. Tittarna röstar fram vinnaren som koras den 14 april.

Gå in och rösta fram Color Freaks på www.idream2010.com/?p=772

Publicerad 13 January 2011 03:00