Resultatet blev inte riktigt vad helsingborgaren hade hoppats på. Obs: bilden är tagen i ett annan sammanhang.

Resultatet blev inte riktigt vad helsingborgaren hade hoppats på. Obs: bilden är tagen i ett annan sammanhang. Foto: Yakobchuk Olena/Adobe Stock

Kvinna ser rött efter besök hos frisör – som nu anmäls

Ville ljusa upp håret – resultatet blev tvärtom

NORDVÄSTSKÅNE.

Kvinnan satte sig i frisörstolen med målet att få sitt hår färgat så att det skulle bli ljusare. Det gick inte riktigt som hon hade hoppats på.

Trots att hon visade en bild på hur hon ville ha det, visade det sig att hon fick mörkare hår än vad hon gick dit med. Resultatet blev alltså tvärtemot vad hon önskade, kan man säga.

När kvinnan fick se reultatet bad hon om att få nya slingor som skulle ljusa upp håret, men då svarade friösören att det aldrig finns några garantier och att hon hade gjort sitt. "Vi kan inte göra mer", menade frisören.

Nu har kvinnan anmält frisören som har sin salong i nordvästra Skåne.. Hon kräver pengarna tillbaka alternativt att få gå dit igen och få nya slingor. Kvinnan som bor i Helsingborg betalade 2 200 kronor för att slinga och tona håret.

"Jag både förstår och förväntar mig inte ett exakt resultat som bilden, men resultatet jag absolut inte väntade mig var att gå därifrån med mörkare hår än jag gick dit med", skriver helsingborgaren i sin anmälan.

Publicerad 14 April 2019 00:00