Polis och avspärrningar på platsen för mordet. En person har anhållits misstänkt för mord efter att en man hittades död i en lägenhet i Kristianstad tidigare på söndagen. Den misstänkte var den som larmade polisen och enligt de initiala uppgifterna som polisen fick hade han kommit till platsen och hittat kroppen.

Polis och avspärrningar på platsen för mordet. En person har anhållits misstänkt för mord efter att en man hittades död i en lägenhet i Kristianstad tidigare på söndagen. Den misstänkte var den som larmade polisen och enligt de initiala uppgifterna som polisen fick hade han kommit till platsen och hittat kroppen. Foto: Ritzau Scanpix/Johan Nilsson

Larmade polisen – misstänks för mord

Person hittad död i bostad

KRISTIANSTAD. Mannen larmade polisen om att han hittat en avliden person i en bostad. Nu sitter han anhållen misstänkt för mord.

Klockan var 12.42 på söndagen när polisen fick larmet. Lägenheten spärrades av och mannen som hittat den avlidne och slagit larm hämtades in till förhör.

– Det går inte att utesluta att ett brott kan ha begåtts på platsen, uppger Kim Hild vid polisens ledningcentral.

Klockan 18.25 meddelade polisen att mannen anhållits för mord. Han är skäligen misstänkt, vilket är den lägre misstankegraden.

Den avlidne är en man i 30-årsåldern. Hans anhöriga är underrättade.

Publicerad 16 April 2018 00:00

Startsidan just nu