En kvinna i 20-årsåldern fick föras till sjukhus efter att ha blivit misshandlad av en grupp kvinnor.

En kvinna i 20-årsåldern fick föras till sjukhus efter att ha blivit misshandlad av en grupp kvinnor. Foto: Bildbyrån

Flera kvinnor gick till attack mot ensam kvinna – förd till sjukhus

Slog henne upprepade gånger

MALMÖ.

En kvinna i 20-årsåldern blev unner onsdagskvällen grovt misshandlad av en grupp unga kvinnor inne i en samlingslokal på Annelundsvägen. Kvinnan fördes till sjukhus med svåra smärtor.

Av
Andreas Holm

– Det hör inte till vanligheterna att bara kvinnor är involverade i denna typ av misshandelsärende, säger Nils Norling, presstalesperson vid Malmöpolisen.

Händelsen inträffade vid 19.52 under onsdagen i en lokal på Annelundsvägen som bland annat har både replokal och danslokal.

– Kvinnan blev attackerad av tre till fyra unga kvinnor som misshandlade henne genom flera slag tills hon föll till marken, säger Nils Norling,

När kvinnan låg på golvet blev hon hotad flertalet gånger om mer våld.

Ambulans larmades till platsen och kvinnan fick föras till sjukhus.

– Hon hade svåra smärtor i hela kroppen. Det ska inte röra sig om allvarliga skador, hon var både vaken och talbar, säger Nils Norling.

Attacken ska ha skett oprovocerat vad polisen vet i nuläget. Det finns i nuläget ingen gripen eller misstänkt för händelsen som rubriceras som grov misshandel och olaga hot.

– Vi har fått in en del vittnesuppgifter och ska analysera film från övervakningskameror i området. Det finns hopp om att hitta de misstänkta, men vi ser gärna att de självmant kommer in till polisstationen och erkänner sina brott, säger Nils Norling.

Publicerad 22 March 2018 13:03

Startsidan just nu