Skånskt McDonald's först ut med bordsservering

”Otroligt stolta och glada över möjligheten att bli historiska”

MALMÖ.

Långa köer i väntan på sin mat är snart ett minne blott för McDonalds gäster. Med restaurangen på Triangeln i bräschen börjar hamburgerkedjan nu med bordsservering.

– Det är ytterligare ett steg för att förbättra gästupplevelsen, säger Mattias Lindqvist, operativ chef för McDonald’s Skåne.

Bordsserveringen, som man enkelt väljer via ett knappstryck i beställningskioskerna eller genom att säga till i kassan är en del av McDonalds nya koncept ”Made for You” som nyligen lanserats på flera restauranger.

– Gästen ska kunna slå sig ner i lugn och ro medan vi förbereder deras mat som lagas på beställning. Sedan kommer vi ut och serverar maten vid bordet, förklarar Mattias Lindqvist.

Bordsserveringen inleddes officiellt den 20 mars, men redan veckan innan kunde Triangelrestaurangens kunder prova på den nya servicen.

– Det har fallit mycket väl ut, Vi har fått mycket positiv respons från våra kunder och det har varit många som valt det som alternativ.

Genom bordsserveringen hoppas McDonalds ledning kunna ge mer personlig service och få mer tid med gästerna.

– Än så länge måste man använda beställningskioskerna som finns runt om i restaurangen, men andra länder har exempelvis beställning via en app, så det är inte omöjligt att det snart kommer hit också.

Vad gäller bordsbeställning är Malmörestaurangen först i Sverige tätt följt av Uppsala.

– Vi är otroligt stolta och glada över möjligheten att få bli historiska på detta vis, avslutar Mattias Lindqvist.

Publicerad 20 March 2018 00:00

Lokaltidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Lokaltidningen