Småbarnsfar blev miljonär efter skrällkväll

"Riktigt otippat"

MALMÖ/SKÅNE. För fjärde gången på en vecka fick Skåne under söndagen en ny miljonär. Efter tre riktiga skrällar stod det klart att endast två inlämnade spel hade varsin rad med alla 13 rätt vid söndagens omgång av Europatipset. Den ena raden var inlämnad av en 40-årig malmöbo som vann nästan 1,9 miljoner kronor.

– Stjärnorna måste stå rätt här nere, säger Europatipsmiljonären.

Det var skrällarnas kväll i söndags. Att Newcastle skulle slå Manchester United, att Barcelona, med ett bollinnehav på hela 80 procent, skulle spela lika hemma mot Getafe, och att Rennes skulle vinna borta mot Lyon, ja det var det väldigt få som hade räknat med. Men en av dem som hade förutsett dessa resultat var en nybliven småbarnsfar i 40-årsåldern från Malmö.

– Det var riktigt otippat. Att dessa tre resultat går in samma dag, det händer ju inte, säger miljonvinnaren till Svenska Spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell i ett pressmeddelande.

Prispengarna kommer lägligt för den nyblivne pappan som även är i husköpartagen.

– Vi tittar på att köpa hus, så det här kan ju vara en bra start till det, säger han till svenska spel.

Mannen var den fjärde miljonvinnaren i Skåne förra veckan. Totalt regnade det ner fem miljonvinster över landskapet i söder under vecka 6.

– Och det är helt otroligt, jag har aldrig varit med om något liknande! Skåningarna har verkligen haft turen med sig, så det är kanske som Europatipsvinnaren säger, stjärnorna måste stå rätt där nere, säger Magnus Fridell, i ett pressmeddelande.

Publicerad 14 February 2018 06:15

Lokaltidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Lokaltidningen