BILDEXTRA:

Mystiska lyxvillan till salu

Helikopterplatta, eget joggingspår och minigolfbana

Av
Gustav Persson

TORMESTORP. Helikopterplatta, inomhuspool, eget joggingspår och minigolfbana på tomten. Nu säljs det mystiska lyxhuset i Tormestorp.
– Vi vet inte vem som byggde villan och vad den skulle användas till. Men det finns en massa rykten, säger mäklare Lars Bengtsson.
Söker du en lyxvilla? Då kanske du ska blicka mot Tormestorp utanför Hässleholm. På tomten finns blanda annat en helikopterplatta, inomhuspool, minigolfbana och ett eget joggingspår.
Villan består av en 550 kvadratmeter stor huvudbyggnad med ett annex och en lagerlokal på 200 respektive 150 kvadratmeter. Till villan ingår också en tomt på 3,3 hektar.
– Det är ett unikt objekt, det sticker ut. Sen är det också unikt på grund av prisnivån. Det är bara en viss kundkategori som har råd med detta, säger Lars Bengtsson, mäklare på Bjurfors som säljer villan.
Men villa när också unikt på ett annat sätt. För det är mycket som är oklart och mystiskt.
– Huset byggdes 1975 men av vem och till vad vet vi inte. Det var ett företag som byggde det men mer vet man inte.
Vad man vet är att huset de senaste åren använts som hälsohem. Vad som från början var tanken är dock oklart men det finns ett gäng rykten.
– Ja, det viskas en del och går lite rykten. Bland annat har det pratats om att Agnetha Fältskog från ABBA bott här. Det var jag tvungen att kolla upp och det visade sig inte stämma. Däremot hade den tidigare ägaren sålt en bostad i Stockholm till Agnetha så det fanns en lite koppling.
Utropspriset på villan är 8,7 miljoner. Lars har haft några spekulanter men än är inte huset sålt.
– Jag tror att det kommer att säljas till ett företag eller någon med stor familj.  

Se fler bilder genom att klicka på bildspelet!

Publicerad 19 January 2017 13:33

Lokaltidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Lokaltidningen