I kväll arrangeras Pecha Kucha på Kajskjulet. Pengarna som kommer in skänks till Musikhjälpen. Daniel Sanjay är konferencier. Arkivfoto: Nicole Blomstrand

I kväll arrangeras Pecha Kucha på Kajskjulet. Pengarna som kommer in skänks till Musikhjälpen. Daniel Sanjay är konferencier. Arkivfoto: Nicole Blomstrand

Pecha Kucha arrangeras för Musikhjälpen

Av
Nicole Blomstrand

HALMSTAD. I kväll, tisdagen den 9 december, anordnas Pecha Kucha på Kajskjulet till förmån för Musikhjälpen.
 
Pecha Kucha är ett roligt och socialt presentationsformat där 20 bilder visas i 20 sekunder var, vilket totalt ger ett framträdande på 6 minuter och 40 sekunder. Arrangemanget har anordnats vid flera tillfällen i Halmstad tidigare men det speciella med kvällens arrangemang är att det denna gång anordnas för att stötta Musikhjälpen.
Några av personerna som talar i kväll är Petra Lundin, Richard Magyar, Kattis Ohlsson, Michael Nilsson och Matilda Shough. Under kvällen går det också att buda på olika saker i en ”tyst auktion”, pengarna skänks till Musikhjälpen.
För musikunderhållning i kväll står Christof Jeppsson och Billy Nilsson. Daniel Sanjay är konferencier.
Även i fjol anordnades Pecha Kucha till förmån för Musikhjälpen, då lyckades man samla in 14 000 kronor.
 
 

Musikhjälpen

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som funnits i Sverige sedan 2008. I år är det Kodjo Akolor, Petter Alexis Askergren och Linnea Henriksson som är programledare för Musikhjälpen. Eventet pågår mellan den 8 och 14 december och sänds i år från Uppsala. Temat för Musikhjälpen 2014 är ”Hjälp oss att stoppa spridningen av hiv”.

Publicerad 09 December 2014 10:19