Förre Höganästränaren Burim Nikqi är enligt uppgift ett namn för Landskrona BoIS. Foto: Arkiv/Joel Winqvist

Förre Höganästränaren Burim Nikqi är enligt uppgift ett namn för Landskrona BoIS. Foto: Arkiv/Joel Winqvist

Lokaltidningen avslöjar:

BoIS har träffat ytterligare en tränare

Av
Mikael Öhrn

Mikael Öhrn

LANDSKRONA. Lokaltidningen har tidigare avslöjat att Jonas Thern är på gång som ny tränare i Landskrona BoIS. Nu kan Lokaltidningen även avslöja att klubben har varit i kontakt med ytterligare en tränare.

Som Lokaltidningen tidigare har skrivit har Landskrona BoIS och Jonas Thern kommit långt i sina samtal gällande kommande säsong, vilket skulle innebära att den före detta Halmstads- och Värnamotränaren kommer att ta över rodret i klubben nästa säsong.

Nu kan Lokaltidningen även avslöja att Jonas Thern inte är den ende tränaren som BoIS har fört samtal med. Ytterligare en tränarkandidat har varit och träffat BoIS, men han är i nuläget inte aktuell som seniortränare utan som U21-tränare. Tränaren det enligt uppgift handlar om är Burim Nikqi, fram till och med den gångna säsongen huvudtränare för Höganäs BK. 32-åringen var med att föra HBK upp till sin historiska division 2-plats, men valde att hoppa av tåget efter säsongen för att pröva sina vingar högre upp.
- Har du hört det? Vad trevligt! Men jag har faktiskt inga kommentarer till det, säger Burim Nikqi.
Hur ser det ut för dig i jakten på en ny arbetsgivare?
- Det är rätt så lugnt på den fronten, men så länge det inte finns något konkret har jag inget att ta ställning till. Men det är smickrande att jag nämns, men jag kan inte säga mer.
Landskrona BoIS sport- och klubbchef har i en intervju med sajten Landskrona Direkt bekräftat att man utöver Jonas Thern för samtal med ytterligare en tränare.

null

Publicerad 12 November 2014 13:14