Kycklingfilé med sötpotatis och bönsallad

Av
Viktväktarna

INGREDIENSER:
1 portion
ProPoints värde/port: 12

1 sötpotatis à 200 g
1 liten rödlök
1 1/2 dl röda bönor
1 bit honungsmelon
1/2 päron
1 dl ruccola
1 tsk olja
1 tsk balsamvinäger
örtkryddor
1 kycklingfilé à 150 g

Gör så här: Dela potatisen i tunna klyftor, lägg på bakpappersklädd plåt tillsammans med strimlad lök. Krydda med salt och örtkryddor. Tillaga i ugn 200° ca 20 min. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Blanda med tärnad melon, päron och ruccola. Blanda olja, vinäger och örtkryddor, häll det över salladen. Stek kycklingfilén i en fettsnål stekpanna. Servera kycklingfilén med potatisklyftor och bönsallad.



Publicerad 24 January 2014 11:09

Lokaltidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Lokaltidningen