Top cats gästar Brunnen i vår. Foto: Pressbild

Top cats gästar Brunnen i vår. Foto: Pressbild

Musik och humor på Brunnen i vår

Av
Stina Pettersson

RONNEBY. Det blir ett varierat nöjesutbud på Ronneby Brunn i vår. Hotellet gästas av bland andra rockabillybandet Top cats och komikerna Robin Paulsson och Emma Knyckare.

Vårens shower på Brunnen inleds med Lasse Stefanz som spelar i Blekinge convention center den 29 januari. Det blir då en kväll i full fart med massor av dans. När hotellet har skapat vårens program tillsammans med nöjesarrangören Enduo har tanken varit att få en bredd på utbudet.
– Det ska finnas något för alla och det tycker jag att vi har lyckats med, säger André Åberg, marknadskoordinator på Brunnen.

Stand up weekend

Till de flesta arrangemangen serveras middag men till bland annat Lasse Stefanz och Stand up weekend, som är den 27 februari, går det att köpa enbart entrébiljetter. Under Stand up weekend står komikerna Robin Paulsson, programledare för Robins, och Emma Knyckare på scenen tillsammans.

Vad som blir vårens höjdpunkt tycker André Åberg är svårt att säga.
– Det beror på vad man tycker om, säger han.

Men André berättar att Wallmans on tour alltid har bra shower och de kommer två gånger under våren, både den 5 mars och den 2 april. De bjuder då på shower fulla av energi, glädje, skratt och sång. Publiken kommer bland annat att få se shownummer inspirerade av ABBA, U2, Avicii och Magnus Uggla.

Top cats spelar

Wallmans har även en turnéshow som heter Golden hits på turné och den gästar Brunnen den 20 februari.
En annan höjdpunkt tror han blir Top cats, det moderna rockabillybandet som kommer till hotellet den 13 februari. De kommer i samband med alla hjärtans dag-firandet på Brunnen.

Fler artister

19 mars The legends -A tribute to Elvis Presley, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis.

9 april Waterloo - en hyllningsshow till ABBA med tiomannabandet Waterloo.

7 maj Magnus Carlsson återvänder till Brunnen.

Publicerad 01 January 2016 07:00