Marie-louise Persson har startat friskvårdsföretaget Livshälsan för dig. Foto: Oskar Sandström

Marie-louise Persson har startat friskvårdsföretaget Livshälsan för dig. Foto: Oskar Sandström

Marie-Louise startar Livshälsan för dig

Av
Oskar Sandström

MÖRRUM. Marie-Louise Persson har i dagarna start eget, friskvårdsföretaget Livshälsan för dig. En bilolycka blev vändpunkten som ledde till att hon är där hon är idag.

Stress- och friskvårdsterapeuten Marie-Louise har tidigare arbetat som fritidspedagog Efter en bilolycka i december 2011 kunde hon inte behålla sitt arbete som fritidspedagog på grund av skador efter olyckan. Efter rehabilitering bestämde hon sig för att börja arbeta med sitt intresse hälsa och alternativa behandlingar på heltid. I sitt företag arbetar hon bland annat med mental träning, healing och coachande samtal. I höstas byggde hon på sin kompetens med massage.
– Det kändes som ett naturligt steg att få en större bredd. Jag vill att människor ska må bra, eller ännu bättre. Det gör jag genom ett helhetsgrepp, säger Marie-Louise Persson.
Energimassage är en japansk form av massage där massören bland annat trycker med tummen på akupressurpunkter på kroppen. Regndroppsmassage är utvecklad av naturläkaren Gary Young och blandar massage med aromaterapi och eteriska oljor.

Publicerad 03 February 2014 14:50