"Jag heter Susanne Bramstedt och är 28 år. Jag är gift med Robert och tillsammans har vi tre flickor som är 7, 4 och snart 1 år gamla. Jag arbetar heltid som undersköterska, vilket jag trivs bra med. På fritiden umgås jag med min familj och när egentiden dyker upp framåt kvälarna när barnen sover, brukar jag driva min blogg. Det är en ocensurerad, humoristisk blogg med många igenkännande inslag. Och det är precis det jag tänker skriva om här med. Bloggen finns på nouw.com/bubbelmamma". Foto: Agnes Mako
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Läsarskribent Susanne Bramstedt: "Jag har ljugit"


SANNING. Under dessa få månader jag har bloggat har jag sakta men säkert börjat inse att jag ljugit för er. Jag har hela tiden försäkrat er om att: "Detta är bloggen om: sanningen om de ljuva småbarnsåren" sen har jag i smyg gett mig själv en liten klapp på axeln, och tyckt att "Jag är bra jag! Samtidigt som jag slickat mig om munnen och mumsat på en sockerbulle".

Jag har nu till ve och fasa insett att: Men fan. Detta är inte alls sanningen om någonting. Vad skriver jag för skit egentligen!? Möjligtvis sanningen om mig själv. Jag kan ju inte gå ut i någon tidning, och tala om hur hög igenkänningsfaktor jag har (skryt lagom). Typiskt mig.

Hur många bloggar finns det inte, där ämnena flödar och allt ska hålla på att "sära sig?" Jag kan skita på mig. Jag vill inte vara sådan. Jag borde hålla mig till det jag påstått att det handlar om.

Jag kategoriserar härmed min blogg som: "Sanningen om mamman som inte hade någon aning om vad hon gör". Så ni som faktiskt läser detta. Nu ber jag uppriktigt om hjälp: Vad handlar denna sjuka blogg om? Vad vill ni läsa om!? För just nu tänker jag strejka ( i synnerhet mot mig själv), jag kastar in handduken. Jag ger upp (åtminstone en dag eller två). Kanske vill ni läsa om skvaller? Då har ni tyvärr hamnat fel. Jag har inte så många vänner att skvallra om. Jag träffar ingen och det är ganska svårt att skvallra om sig själv, eller det kanske man kan? Jag skulle kunna skvallra om Herr Bramstedt.

Mode, inredning? Då har ni nog med hamnat fel (jag har allt som oftast icke pengar att försumma). Fast jag är girigheten själv så fort lite slantar kommer i min väg. Varför läser man en blogg? Så jävla upphetsande är det faktiskt inte (däremot är det ganska "eggande" att skriva en blogg, om man har något att skriva om). Tips mottages varsamt men tacksamt, på sjuka saker att skriva.

SUSANNE BRAMSTEDT


Publicerad: 22. november 2016 10:00
¨
Läs också:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter
från Lokaltidningen

Startsidan just nu