Foto: mostphotos.com
Foto: mostphotos.com
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Knivbeväpnad rånare gripen av polis


ÄNGELHOLM. En Nettobutik på Nybrovägen utsattes för ett rån under tisdagsförmiddagen. Senare kunde en man i 30-årsåldern gripas misstänkt för brottet.

Polisen gick snabbt ut och önskade information om någon hade sett eller hört någonting i samband med rånet.

12.25 kunde en man född 1985 gripas tack vare tips från allmänheten. Han greps i Ängelholm och kommer att föras till polishuset i Helsingborg.

10.20 larmades polisen om ett pågående rån i en Nettobutik i Ängelholm. En ensam gärningsman hotade personal med ett knivliknande föremål och lämnade sedan butiken till fots.

– Vi väntar på uppgifter om mannen lyckades fullborda rånet eller om det bara var ett försök till rån, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens ledningscentral i region syd, vid 11-tiden på tisdagen.

Polispatrull på plats har pratat både med personal och andra vittnen som uppger att rånaren är en lång man, som var maskerad med en svart luva och bar svarta kläder. Nu ska bland annat material från butikens övervakningskameror att analyseras.

– Inga personer ska ha skadats, säger Fredrik Bratt.

Rånaren fick dock inga pengar med sig innan han lämnade butiken. Mannen anhölls senare under tisdagen misstänkt för försök till rån.


Publicerad: 10. oktober 2017 11:12
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter
från Lokaltidningen

Startsidan just nu
Politiken
Mest lästa
Ekstra Bladet
Senaste nytt
Ekstra Bladet
Mest lästa