Rickard Gauffin
– Att jag ska hälsa på min mormor och morbröder i Guinea Bissau. Jag har inte varit där sedan år 2000. Jag ser också fram emot att ta min jägarexamen 2017 så att jag äntligen får vara med och skjuta när jag följer med på älgjakten.
Rickard Gauffin – Att jag ska hälsa på min mormor och morbröder i Guinea Bissau. Jag har inte varit där sedan år 2000. Jag ser också fram emot att ta min jägarexamen 2017 så att jag äntligen får vara med och skjuta när jag följer med på älgjakten.
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Enkät: Vad ser du mest fram emot 2017?

Therese Thapper
– Jag ser fram emot vintern med förhoppning om att det blir mycket snö. Jag vill gärna vara ute mycket i friska luften, uppleva vackra vintervyer under promenader och åka skidor. 
I övrigt får vi se vad det nya året bär med sig.
Therese Thapper – Jag ser fram emot vintern med förhoppning om att det blir mycket snö. Jag vill gärna vara ute mycket i friska luften, uppleva vackra vintervyer under promenader och åka skidor. I övrigt får vi se vad det nya året bär med sig.

Pernilla Crona
– Jag ser fram emot att få vara frisk, att bo nära släktingar och barn och att fortsatt ha ett jobb som jag trivs med.
Pernilla Crona – Jag ser fram emot att få vara frisk, att bo nära släktingar och barn och att fortsatt ha ett jobb som jag trivs med.

Marie Lindqvist Bengtsson
– Jag önskar att jag får vara frisk för då får man göra mycket av det jag ser fram emot, som till exempel att resa.
Marie Lindqvist Bengtsson – Jag önskar att jag får vara frisk för då får man göra mycket av det jag ser fram emot, som till exempel att resa.

Johan Fahlén
– Jag ser fram emot att börja gymnasiet efter sommaren. Jag tänker att jag där träffar fler med samma intressen.
Johan Fahlén – Jag ser fram emot att börja gymnasiet efter sommaren. Jag tänker att jag där träffar fler med samma intressen.

Publicerad: 28. december 2016 07:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter
från Lokaltidningen

Startsidan just nu