De nominerade butikerna är Karl-Oskar & Kristina, Konditori Christin och Smarteyes. Vem som vinner avgörs på KAN-galan den 27 januari.
De nominerade butikerna är Karl-Oskar & Kristina, Konditori Christin och Smarteyes. Vem som vinner avgörs på KAN-galan den 27 januari.
Foto: Privat
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

De kan bli Årets Butik

Tre nominerade till KAN-galan


KARLSHAMN. Nomineringstiden är slut och referensgruppen har gjort sitt jobb. Nu är finalisterna till Årets Butik klara, och det är ett café, en optiker och en klädesbutik.

Under hösten har allmänheten fått nominera sina kandidater bland Centrumföreningens medlemsbutiker och ungefär 30 stycken nomineringar kom in. Av de inkomna nomineringarna har en referensgrupp använt sig av en rad kriterier samt gjort besök i butikerna för att vaska fram tre kandidater. De är Smarteyes, Konditori Christin och Karl-Oskar & Kristina.

– Det är tydligt att det är butiker som jobbar hårt med sin marknadsföring och som har en tydlig profil. De vet vad de vill, säger Karin Strindgård, handelsutvecklare på Karlshamns Centrumförening.

Referensgruppen är en anonym grupp då deras arbete inte ska kunna påverkas. Vilken som blir Årets Butik kommer att avslöjas under KAN-galan, Karlshamns näringslivsgala, den 27 januari. Priset har delats ut sedan 2013. Tidigare vinnare är Smidings (2013), Futureon (2014) och Sjöbergs (2015).


Publicerad: 11. januari 2017 12:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter
från Lokaltidningen

Startsidan just nu