Caroline Okkerström och Robin Nilsson gifte sig under en något annorlunda och avklädd ceremoni. Foto: Rockklassiker
Caroline Okkerström och Robin Nilsson gifte sig under en något annorlunda och avklädd ceremoni. Foto: Rockklassiker
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Caroline slapp leta klänning – gifte sig naken

"Vi tyckte inte att det var så jobbigt att vara nakna. Vi har ju inget som andra inte har"

Martin Wingren
Ockar Elfving Söderström

HELSINGBORG/TOMELILLA. När Robin Nilsson från Tomelilla skulle gifta sig med sin Caroline Okkerström från Helsingborg blev det en något annorlunda vigsel. Nakna och i direktsänd radio sa de ja till varandra.

Det var på kanalen Rockklassiker, i programmet ”Morronrock”, som Caroline, från Helsingborg, gifte sig med Robin, från Tomelilla. De träffades på Sweden Rock festival första gången för sju år sedan. Efter att ha varit vänner blev de ihop förra sommaren.

– När vi såg tävlingen så tänkte vi att det var en kul grej. Vi hade egentligen inte tänkt gifta oss just nu men när ni blev ett av finalistparen så tänkte vi att vi kör, säger Caroline Okkerström.

– Det är en fruktansvärt rolig sak, jag har världens mest spännande flickvän och då händer sådant här, tillägger Robin.

Sagt och gjort. Paret vann radiokanalens tävling, slängde av sig alla kläder och sade ja till varandra i direktsändning på radiokanalens Facebooksida. Ian Haugland, programledare i Rockklassiker och trummis i rockbandet Europé var ”pastor”. Mic Michaeli från Europé stod bakom orgeln och spelade in- och utgångsmusiken.

Nicke Borg från Backyard Babies var också på plats och spelade två låtar akustiskt. Trots den något annorlunda vigseln så säger Robin Nilsson att han slapp nervositeten.

– Jag var mer nervös innan, allting var så himla välorganiserat och gick så smidigt.

Paret ser även fler fördelar med det nakna bröllopet.

– Det var häftigt, en väldigt udda vigsel. Vi tyckte inte att det var så jobbigt att vara nakna. De flesta har ju sett andra nakna och vi har ju inget som andra inte har, säger Caroline Okkerström och fortsätter:

– Jag slapp även leta bröllopsklänning, det var rätt praktiskt. Det har man ju sett hur mycket hysteri det brukar vara kring kläder.

Vigseln i radio är inte juridiskt bindande utan paret kommer att ha ett bröllop vid ett senare tillfälle. När, hur och var har de inte bestämt ännu.

– Vi ser det här som en förlovning. Men nästa bröllop blir inte så naket, säger Caroline Okkerström och skrattar.

Robin Nilsson och Caroline Okkerström. Foto: Privat
Robin Nilsson och Caroline Okkerström. Foto: Privat

Publicerad: 18. april 2017 05:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter
från Lokaltidningen

Startsidan just nu