Under sena kvällen upprättade polisen tre anmälningar om misshandel efter att två kvinnor och två män börjat bråka på Törringelund.

Under sena kvällen upprättade polisen tre anmälningar om misshandel efter att två kvinnor och två män börjat bråka på Törringelund. Foto: Ritzau Scanpix/Johan Nilsson

Slagsmål utbröt på dansgolvet – tog stryptag på kvinna

Polis kunde stoppa bråken

SVEDALA.

Det gick vilt till i helgen på dansgolvet på Törringelund. Två kvinnor hamnade i bråk och började slå och knuffa varandra. Kort efteråt började slagen hagla mellan två män.

Av
Andreas Holm

– Vi pratar hög berusningsgrad i båda fallen. Polis var redan på plats och kunde stoppa bråken, säger Tina Olsson, presskommunikatör vid Trelleborgspolisen.

Två unga kvinnor, en boende i Svedala och en från Kristianstadstrakten, började slåss vid midnatt natten mot söndagen. Omständigheterna kring bråket är för polisen oklara men Svedalakvinnan hävdar att hon slagits i ansiktet med flertalet slag i huvudet med smärta och svullnader i ansiktet som följd.

– Den andra kvinnan från Kristianstad har gjort en motanmälan där hon beskriver hur kvinnorna börjat knuffas på dansgolvet och att Svedalakvinnan sedan ska tagit strypgrepp och fösökt att slå henne i ansiktet, säger Tina Olsson.

Kort efter bråket blossade ett nytt upp mellan två män. En medelålders Malmöbo ska ha blivit slagen flera gånger med knuten näve i ansiktet av en jämnårig man hemmahörande i Vellinge kommun.

– Han började blöda och fick ont i ansiktet. Ingen ska ha behövt uppsöka akut sjukvård, säger Tina Olsson.

Polisen har upprättat tre anmälningar om misshandel.

Publicerad 10 June 2019 13:00