Emma Zetterberg och maken Henrik

Emma Zetterberg och maken Henrik "Zäta" Zetterberg har köpt en villa i Skepparkroken. Foto: Google streetview

Kändisparet flyttar hem – har köpt villa i Skåne för 16,5 miljoner

Tv-profilen och före detta hockeyproffset har skaffat i Skepparkroken

ÄNGELHOLM.

Tv-kända Emma Zetterberg satsade nyligen på verksamhet i Mölle. Nu verkar hon och maken Henrik "Zäta" Zetterberg ha köpt en villa i Skepparkroken.

Det är i Skepparkroken, norr om Ängelholm som Emma Zetterberg och hennes man, tidigare hockeyproffset, Henrik "Zäta" Zetterberg har köpt en villa.

Huset är närmare 400 kvadratmeter stort och har en tillhörande tomt på 3 670 kvadratmeter. Priset landade på 16,5 miljoner kronor, rapporterar Helsingborgs Dagblad.

I höstas köpte Emma Zetterberg (f.d Andersson), som ursprungligen är från Ängelholm, en tomt i Mölle där hon enligt uppgift ska starta en baguetteria. Paret Zetterberg äger också sedan innan en villa i Mölle och i fjol flaggade de för att flytta hem till Sverige från Detroit, enligt sajten hockeysverige.se.

– Vi kommer att flytta hem till Sverige, så är det. Nu har jag varit borta här i 15 år vilket gjort att jag tappat mycket och saknat min familj och många av mina vänner. Att få komma hem är något som både jag och Emma ser fram emot och bli en del av det livet igen, sa Henrik Zetterberg då till sajten.

Publicerad 11 January 2019 00:00