ANNONS

Fina fisken fokus för Fiskgrossisten – storsatsar i nya lokaler

På mindre än fem år har Helsingborgsbaserade Fiskgrossisten gått från ett nystartat företag till att växa ur sina nuvarande lokaler på Tornbornavägen. Nu storsatsar företaget med en ny modern och anpassad fabrik på 700 kvadratmeter på Måndagsgatan i Helsingborg.

Sedan 2013 har Fiskgrossisten försett sina kunder med fisk och skaldjur. Kvalitet och service har alltid varit centralt för företaget. Filéerna skärs alltid ut för hand av företagets skickliga och erfarna filéarna och körs sedan ut till Fiskgrossistens kunder, restauranger och butiker.

När jag och Stefan Andersson startade Fiskgrossisten 2013 såg vi möjligheten att utveckla och förbättra den här delen av branschen, berättar Oscar Mårtensson om företaget som ganska snart utökades med Anders Andersson.

Sedan dess har företaget växt med ytterligare personal, idag består Fiskgrossisten av tio anställda och sedan en tid tillbaka är även Gothia Seafood, en av Göteborgs ledande grossister, delägare i företaget.

Nya lokaler för att bibehålla kvalitet

För att kunna bibehålla kvalitet och service på absolut högsta nivå är nya lokaler ett måste.

Vi vill ge våra anställda en bättre arbetsmiljö, idag går vi lite uppe på varandra. Samtidigt vill vi kunna vara säkra på att de grossister som köper av oss får fisk och skaldjur av högsta kvalitet. Av den anledningen bygger vi nu ut och ökar vår kapacitet för framtiden.

Den nya fabriken står klar till sommaren och totalt blir den på 700 kvadratmeter och därtill kommer en kontorsdel på 200 kvadrat.

Att vi nu kommer till egna lokaler där vi är ensamma och kan rå om oss själva kommer göra att vår slutprodukt till våra kunder blir bättre.

Den nya fabriken ser även till så att nya och framtida krav från Havs- och vattenmyndigheten kan tillgodoses.

Som vår kund ska du kunna veta exakt varifrån den fisk du köper av oss kommer; var och när den är fiskad och av vem, säger Oscar.

Tillgodoser kundens alla önskemål

Fiskgrossisten satsar på kundnöjdhet och att vara ett flexibelt alternativ för sina kunder. I utbudet finns allt du kan tänka dig från havets smörgåsbord, både färskt och fryst. Företaget ser alltid till att ha ett lager av hel fisk hemma för snabb leverans direkt till kund. Leveransen sker med egna bilar som säkerställer en obruten kyl- och fryskedja från grossist till slutkund.

Dygnet runt – sex dagar i veckan

Som kund hos Fiskgrossisten har du möjlighet att beställa dygnet runt via sms eller mejl. Utbudet är skiftande och stort och företaget ser till att ta hänsyn till säsong så att köttet smakar så bra det bara kan. Under vintern är exempelvis gädda, marulk och blåmusslor i säsong och framåt vårkanten smakar insjöfisk som abborre och gös som bäst.

Fiskgrossistens tillgänglighet och expertis är klara fördelar för de restauranger och butiker som beställer av dem och Fiskgrossisten vill ha ett nära samarbete med sina kunder för att hela tiden kunna utveckla sig själva och se till att den produkt som man levererar håller högsta kvalitet.

Fiskgrossisten Sms:a in din order på 0730-121611 oavsett tid på dygnet.

Ring oss på 042-298320 om du har frågor kring vårt sortiment.

Vi finns tillgängliga på telefon mellan 07-17.