BoIS i blåsväder: Styrelseledamot har köpt 250 medlemskap

LANDSKRONA.

Styrelseledamoten och sponsorn Peter Condrup har köpt 250 medlemskap i klubben. Det avslöjar nu Fotbollskanalen.

Peter Condrup som är styrelseledamot och storsponsor i Landskrona BoIS har köpt 250 medlemskap inför årsmötet som är i början av mars. Det avslöjar Fotbollskanalen och klubbordföranden Gabriel Munck bekräftar köpen.

På sajten skriver man att det även har pratats om att de 250 medlemmarna i BoIS jobbar inom Peter Condrups företag.

– Han har tecknat och betalt för 250 personer. Var de är anställda vet vi formellt inte, säger klubbens ordförande till Fotbollskanalen.

Till Fotbollskanalen säger Peter Condrup själv om köpet av medlemskapen som gjordes strax före jul:

– Det är inget konstigt alls. Bois var skyldiga mig 200 000 kronor privat, och så frågade de mig om vi kunde göra en deal, för de ville få ett bättre resultat. De frågade om de kunde ta 100 000 2017 och 100 000 2018, och för att jag skulle få något för det skulle jag få medlemskort. Det är bara så det går till. Det är inte så att de skulle komma och rösta eller något, det var för att Bois skulle bli av med en skuld på 100 000 2017 och 100 000 2018. Rent privata pengar, alltihop, inget som har med något företag att göra, säger Peter Condrup.

Till Fotbollskanalen säger han också att lösningen var ett förslag från BoIS.

– Det var ett förslag från Landskrona Bois att jag skulle ge det till mina anställda som julklapp. Det var Landskrona Bois som tyckte att det skulle bli en fin grej, att de skulle få in lite fler medlemmar. Sedan hoppas de att de ska fortsätta köpa medlemskap även fortsatt, att det ska vara en glädje med det. Nu har det blivit precis tvärtom. Det är något av det värsta jag har varit med om, säger Peter Condrup och fortsätter;

– Det har absolut inget att göra med att man ska styra klubben eller så som jag sett att vissa skrivit. Det är bara pinsamt.

Publicerad 19 February 2018 11:30

Lokaltidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Lokaltidningen