Världsmästarens nya utmaning – tar sig an fritidsgård

"Ska vi visa att vi vill framåt"

TOMELILLA.

Armand Krajnc är ny samordnare på fritidsgården Soffta. "Det är viktigt att jobba med trygghet och här ska vi visa att vi vill framåt".

Den tidigare proffsboxaren och världsmästaren Armand Krajnc tar över som samordnare på fritidsgården Soffta i Tomelilla. Närmast kommer han från Ystads sportklubb som han återupplivade 2008 och har drivit sedan dess. Dessutom har han synts i tv-program som "Fångarna på fortet" och "Mästarnas mästare", som han vann 2010 och återkommer i under våren.

– Jag ser så mycket möjligheter här, det är en fantastisk lokal, säger Armand Krajnc som just påbörjat sin första vecka i Tomelilla.

Han efterträder Ken Håkansson som slutade för nytt jobb i Göteborgstrakten, berättar Ros-Marie Stjärnfeldt, enhetschef för turism och fritid i Tomelilla kommun.

– Vi tyckte att han verkade ha många bra idéer, säger Ros-Marie Stjärnfeldt om den nya samordnaren.

Det är fyra anställda på fritidsgården plus ett par timmanställda och förra året hade gården sammanlagt 7 600 besökande ungdomar.

– Personalen har mycket idéer och jag ska lyssna in vad ungdomarna vill också. Det är viktigt att jobba med trygghet och här ska vi visa att vi vill framåt, säger Armand Krajnc.

Publicerad 02 February 2018 06:17

Lokaltidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Lokaltidningen