Polisen söker vittnen till grovt brott

HELSINGBORG.

Efter en utekväll har en kvinna anmält ett grovt brott. Kvinnan har en minneslucka och nu söker polisen vittnen för att reda ut vad som hänt.

Av
Martin Wingren

Det var under natten lördagen den 27 januari som kvinnan, född 1981, ska ha varit på ett nöjesställe i Helsingborg. Men efter klockan 02.30 kommer hon inte ihåg något, en halvtimme senare befinner hon sig i Bårslövsområdet utan skor.

Nu söker polisen vittnen för att reda ut vad som hänt. En av teorierna är att kvinnan kan ha kommit i kontakt med någon eller flera personer och polisen vill gärna komma i kontakt med de som sett något vid följande tillfällen:

Helsingborg city, Södra Strandgatan och utanför nattklubben Sirocco, tiden runt 02.15-02.45 lördagen 27 januari: En kvinna i sällskap med en annan kvinna, möjligen med fler personer (män och kvinnor) Gjorde du någon notering kring något som inte verkade stämma? Gjorde du någon observation om en kvinna som inte verkade förstå vad som hände runt omkring henne eller som kanske inte följde med ett sällskap frivilligt?

Bårslöv 0300-0630, lördagen 27 januari: Gjorde du en observation av en kvinna som verkade vara förvirrad i området, stundtals gående utan skor. Såg du om kvinnan blev avsläppt eller lämnad på platsen? Fanns det några individer eller fordon runt kvinnan?

Kvinnan ska också ha förlorat ett antal föremål under natten som polisen letar efter och vill ha tips kring om någon sett: två stora svarta örhängen i form av ringar , ett örhänge i guld utformad som en plopp och en scarf, enfärgad grön eller turkos.

Vet du något?

Kontakta polisen via tipstelefon på 114 14 eller via polisens hemsida

Publicerad 02 February 2018 09:48

Lokaltidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Lokaltidningen