Man hittad död i skogen – polisen utreder mord

VOLLSJÖ/FRÄNNINGE. Under måndagen hittades en 27-årig man livlös ute i terrängen mellan Vollsjö och Fränninge.  Vad som föranlett dödsfallet är i nuläget oklart, men polisen utreder fallet som mord.

– Vi vet inte än om det handlar om ett vållande eller om det är en olyckshändelse. Omständigheterna runt dödsfallet och platsen han hittades på gör att ett brott inte kan uteslutas. Vi tar därför ett stort grepp så här i början av utredningen för att kunna jobba med de resurser som behövs, säger Åsa Emanuelsson, presstalesperson för Polisen.

Platsen där mannen anträffades har spärrats av för teknisk undersökning och kroppen är förd till Lund för obduktion.

– När den rättsmedicinska utredningen är klar vet vi mer hur vi ska gå vidare med utredningen, säger Åsa Emanuelsson.

Polisen har satt samman en särskild utredningsorganisation som jobbar med olika arbetsuppgifter för att klarlägga omständigheterna kring dödsfallet. Det rör sig om bland annat utredningsledare, handläggare, utredare och tekniker.

Polisen önskar även komma i kontakt med med personer som sett personer, bilar eller annat som kan vara av intresse över helgen 1-4 september mellan Vollsjö och Fränninge. Den som  har uppgifter att bidra med ska kontakta polisen Södra Skåne.

Publicerad 05 September 2017 11:05

Lokaltidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Lokaltidningen