Snart flyttar stjärnan in i skånska lyxvillan

"Sämre folk kan man ha i grannskapet"

Av
Ida Asplund Ådahl

Sanna Hjalmarsson

TOREKOV. I dagarna kommer Torekov få extra stjärnglans då skådespelaren Hugh Grants sommarhus snart är redo för inflyttning.
När Lokaltidningen är på plats vid det som ska bli Hugh Grants sommarboende jobbas det för högtryck i trädgården; stenläggning och gräsklippning.
Det var i förrfjol som den brittiske världsstjärnan Hugh Grant och svenska Anna Eberstein köpte fastigheten i Torekov för sex miljoner kronor. Sedan dess har det ursprungliga huset rivits och ett nytt tagit form.
Enligt ritningarna är den nya villan i ett plan med en boyta på 240 kvadratmeter. Villan består av fem sovrum, tre badrum och en gästtoalett. Dessutom finns det ett kombinerat mat- och vardagsrum med kamin, ett kök, en tvättstuga, ett arbetsrum, ett lekrum och ett dressing room i huset. Ett garage har även byggts i direkt anslutning till huset.
Torekovsborna berättar att det pratas mycket om att filmstjärnan har valt Solsidan som plats för sommarboende. Många stannar vid huset och fotograferar.
Eva och Gösta Magnusson kommer snart, i och med en flytt till Solsidan, att vara så gott som grannar med Hugh Grant.
– Det är klart att det är spännande, jag tror hela byn pratar om det här. Vår väninna Jenny i England tycker det här är jättestort! Hon vill gärna komma och hälsa på och brukar sms:a och fråga hur det går med ”Hughie” som hon kallar honom – om han snart ska flytta in, säger Eva Magnusson och ler.
– Sämre folk kan man ju ha i grannskapet, säger Gösta Magnusson och skrattar.
LÄS MER: Här växer Hugh Grants skånska lyxhus fram

Foto: Ida Asplund Åhdal

Foto: Ida Asplund Åhdal

Publicerad 28 June 2017 14:30

Lokaltidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Lokaltidningen