Medan du höll helg...

Av
Anders Bergquist

Anders G Bergquist

SYDSVERIGE. En stökig helg bråk och mordförsök har passerat. Lokaltidningen håller dig uppdaterad!
Söndag:
18.44: Tre bilar krockar på Mellersta vägen i Bjuv. Tre personer förs med ambulans till sjukhus med oklara skador.
17.55: Polis kallas till Pildammsvägen i Malmö där en bil står i naturen. Det befaras först att det varit en trafikolycka, men det visar sig att den synnerligen berusade bilföraren bara hade tagit en vilopaus. Han misstänks nu för rattfylleri.
14.48: En mopedist och en cyklist krockar i korsningen Norra Grängesbergsgatan / Lönngatan i Malmö. Cyklisten försvinner från platsen och den kvinnliga mopedisten förs med ambulans till sjukhus.
07.08: Larmet går i en villa i Ruveröd utanför Klippan. Vaktbolaget ser en man stjäla på övervakningsbilder och polisen som snabbt kommer till platsen griper honom.
02.24: En man ringer till polisen och berättar att han blivit misshandlad i Staffanstorp. Bland annat har han blivit slagen med ett tillhygge i ansiktet och förs med ambulans till sjukhus. Det är oklart om misshandeln skett inom- eller utomhus.
00.15: Fem personer polisanmäls för misshandel efter ett jättebråk i Sövde. En person förs med ambulans till sjukhus efter att ha blivit slagen med en spade.
Lördag:
09.18: En villa på Vikingagatan i Trelleborg utsätts för inbrott. Det är oklart vad som stulits.
04.24: En man knivhuggs utanför en krog i Helsingborg. Han förs med mycket allvarliga skador i ambulans till sjukhus och en misstänkt har gripits.
Fredag:
18.52: Beväpnad med en kniv kommer mannen in i butiken på Lantmannagatan och hotar personalen. Han lämnar butiken med cigaretter och kontanter.
 
 

Publicerad 05 June 2017 04:27