Hänt i Jönköpings län 3 mars

Här presenteras ett urval av de händelser som under tisdagen registrerades vid Länskommunikationscentralen i Jönköping.

Av
Källa: www.polisen.se

06.24 Nässjö.
Ringa narkotikabrott. Flera personer ringer om en man som uppträder påverkat. På Södra Skogsvägen påträffas mannen av polis. Han tas med för provtagning och misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

07.27 Gnosjö.

Inbrott i förrådsbyggnad. Under natten har någon tagit sig in i ett uthus tillhörande en gård mellan Gnosjö och Nissafors. Från platsen har en motorsåg stulits. Enligt den drabbade har också grannfastigheten utsatts för inbrott. En polispatrull tar kontakt med de drabbade och åker till platsen för att söka spår och upprätta anmälan.

09.15 Jönköping.

Inbrott på restaurang. Vid ett restauranginbrott under natten har någon stulit kontanter. Gärningsmannen har tagit sig in i lokalen genom att bryta upp ett fönster. Polisen genomför brottsplatsundersökning och skriver anmälan.

10.50 Bor, Värnamo.

Singelolycka. På länsväg 714 har en bilist kört av vägen och voltat. En person förs till sjukhus för vård med okända skador. I samband med räddnings- och bärgningsarbete rådde totalstopp förbi platsen. Det är oklart vad som orsakat olyckan.

12.52 Hestra, Gislaved.

Arbetsplatsolycka. Under arbete på en industri har en medarbetare fastnat i en maskin och skadat flera fingrar. Den drabbade förs till sjukhus för vård. Polisen undersöker olycksplatsen, håller förhör och skriver anmälan om arbetsplatsolycka.

17.16 Jönköping.
Trafikolycka. På Värnamovägen är två bilister inblandade i en olycka. Tre personer förs till sjukhus för vård. Minst en av dem klagade efter olyckan på nacksmärtor.

19.31 Forsheda.

Inbrott i villa. På Björkvägen har någon under tisdagskvällen tagit sig in i en villa. En hundpatrull får upp ett spår i närområdet och spårar en sträcka. Gärningsmannen lyckas dessvärre undkomma. Brottsplatsen undersöks och anmälan upprättas.

19.43 Ölmstad, Huskvarna.

Försök till stöld. I Pingstkyrkan har en kille ertappats med att försöka stjäla föremål ur besökarnas jackor. Han hålls kvar på platsen i väntan på att polis ska komma. Polisen förhör killen som tros ha haft sällskap av ytterligare medhjälpare.

22.03 Huskvarna.

Försök till misshandel. Två poliser i en polisbil blir belysta med en kraftig laserstråle. Efter en stund kan poliserna identifiera lägenheten varifrån laserstrålen riktats. En kille i 17-årsåldern kan misstänkas för brottet.

22.17 Gnosjö.

Trafikolycka. På länsväg 604, strax söder om Gnosjö, har en lastbil kolliderat med en personbil. Föraren till personbilen skadas allvarligt och förs till sjukhus. Bilen tas samtidigt i beslag för en teknisk undersökning.

23.08 Huskvarna.

Misshandel. På Erik Dahlbergsgatan har en kille i 20-årsåldern oprovocerat blivit misshandlad av två okända män. Männen var mörkklädda och i 20-25-årsåldern. Två tjejer kan ha gjort viktiga iakttagelser i samband med misshandeln och ombeds kontakta Polisen på telefonnummer 114 14.

Publicerad 04 March 2009 11:05

Startsidan just nu